WORKSHOP HOOFD OPRUIMEN

een optimale voorbereiding op de examenperiode

RUIM JE HOOFD OP!

Veel hoofden zitten vol met informatie. Het is niet handig om met een vol en ongeorganiseerd hoofd de examens in te gaan. In veel hoofden razen bovendien gedachten ongecontroleerd steeds maar door. Het is dan lastig om je te concentreren.

Er is een manier om dit op te lossen! Een verrassend simpele manier zelfs...

Je kunt je hoofd opruimen. Het klinkt wat vreemd, maar het kan écht! De ervaringen van mensen die het gedaan hebben zijn bijzonder. Het effect is groot!

En als je het eenmaal kunt, dan kun je het verder voor altijd zelf!

Gewoon JIJ biedt de workshop hoofd opruimen in verschillende vormen aan. Kies wat bij jou past:

WAT LEVERT HET JE OP?

Voor het hoofd opruimen stond alles in mijn hoofd door elkaar. Rekenen, topo, lezen, al mijn ideeën. Het was een beetje een rommeltje. Ik kon ook niet zo goed in slaap vallen 's avonds. Mijn hoofd voelt nu veel fijner. Ik ben helemaal opgelucht...

Romée

Elke nacht viel ik pas rond 4 uur in slaap vanwege mijn volle hoofd, die zelfs tintelde van alle drukte die ik erin verzameld had. Dit veroorzaakte ook veel hoofdpijn. Er kon echt niets meer bij. Na het hoofd opruimen was mijn hoofd rustig en leeg. Ik ben weer veel blijer!

Marian

Ik vond de workshop heel verhelderend. Bij de eerste tekening was mijn hoofd een warboel met te veel, te druk, te rommelig en teveel controle. Maar na de training merkte ik echt wel een verandering. Ik probeer sindsdien de zaken die mij onrustig maken in mijn hoofd op te slaan op de plekken die ik gekozen heb. Dit werkt echt! Komende week heb ik hierin nog een grote uitdaging en ben benieuwd of ik deze ook kan verplaatsen.

Mirjam

Hé, het voelt heel anders! Ik word nu niet meer gestoord door andere dingen als ik met rekenen bezig moet. Ik ruim de andere dingen gewoon even op in een kastje en daar zit een slot op!

Dajon

Het voelt rustiger in m'n hoofd. Het is niet meer zo'n rommel met alles door elkaar.

De moeder van Jaidan: "Ik merk echt verschil, hij is georganiseerder"

Jaidan

GOEDGEKEURD!

Deze online workshop hoofd opruimen is volledig volgens de MatriXmethode opgezet. De workshop is inhoudelijk gecontroleerd en goedgekeurd door het MatriXmethode Instituut.

GEWOON IK

Cindy de Jonge - Haveman

Jongerencoach
Gecertificeerd MatriXcoach